fbpx

VOLODYMYR GERASYMCHUK

VOLODYMYR GERASYMCHUK

Menu

Дитяча фотосесія у студії

Back to portfolio

Дитяча фотосесія у студії: в чарівності дитячих посмішок

Красиві декорації, професійне студійне обладнання та нескінченно закоханий в свою професію фотограф – ось три ключових складових, які гарантують отримання яскравих і фантастичних фотографій. Укупі з позитивним настроєм мами і належної підготовкою дитини, це дозволить створити неповторний дитячий альбом, наповнений самими кращим, живими і справжніми фотографіями улюбленого чада. Ось навіщо потрібна дитяча фотосесія у студії.

Новонароджені і діти до півтора-двох років: щасливі оченята, рум’яні щічки

Поява дитини – довгоочікувана подія для сім’ї. З трепетом і захопленням спостерігають батьки за різноманіттям посмішок, кожен новий зуб  перші кроки. Дуже важливо зберегти ці чудові миті перших місяців нового життя. Зберегти на завжди ці спогади не тільки в серці, але ще й в барвистому альбомі.
Під час фотосесії новонародженої дитини я розкрию всі найменші зміни, які показує міміка вашої дитини. Носик, який тихенько посоплює, коли тихенько спить. Покажу розчулено надуті уві сні щічки. Передам всю гаму посмішок, перші невпевнені кроки та намагання поповзти. Так усього лише за кілька годин дитячої фотозйомки у студії, я збережу для вас всі емоції та відчуття вашої дитини, так що б в барвистих фотографіях втілились всі швидкі зміни, які відбуваються у зовнішності маленької  дитини та безмежне розмаїття почуттів.

Як проходить дитяча фотозйомка у студії?

Дитяча фотосесія у студії має на увазі, що фотографувати будуть дитини. Це не спілкування малюка з батьками, не ігри з дорослими братиками і сестричками, а саме його: безпосереднього, маленького пустуна з дуже хитрими очима; тендітну, прекрасну принцесу з білявими кучерами або ніжного немовляти з самими пухкими щічками і солодкими п’ятачками.

Тому не варто брати на дитячу фотосесію бабусь, тіток або тата – вони лише відвернуть від цікавого процесу зйомки. Для координації процесу достатньо присутності однієї тільки мами, яка допоможе малюкові переодягнутися, захопить його, а при необхідності – приструнить, влаштує швиденько перекус або зводить в туалет.

Веселі усмішки, кумедні жести і нескінченний потік позитиву – лише мала частина того, що залишиться на фотографіях. Яскраві і оригінальні, вони самим правдоподібним чином передадуть всю красу певного віку дитини.

Залишились питання? Напишіть нам!

    Щоб замовити сімейну фотосесію достатньо просто подзвонити або написати:

    Viber: +38(095)-007-15-12
    тел.:   +38(097)-707-68-42

    Подарунковий сертифікат на сімейну фотосесію

    Хочете оформити сертифікат на фотосесію?

    • Подарунковий сертифікат на фотосесію:

    Ви можете оформити будь-який обраний Вами пакет на подарунок своїм близьким, рідним і друзям. Для цього Вам треба обрати пакет зйомки та повідомити мене про це.

    Сертифікат діє протягом 1-го року з моменту вручення. Щасливий власник сертифікату може сам обрати стиль зйомки, як він захоче. Оформляється він у вигляді прозорих акрилових карток та конверт з оксамиту. Колір конвертів можна обрати на свій смак.