fbpx

VOLODYMYR GERASYMCHUK

VOLODYMYR GERASYMCHUK

Menu

Дитяча фотосесія на природі

Back to portfolio

Дитяча фотосесія на природі

Якщо ви хочете отримати яскраві, «живі» і гармонійні фотографії свого малюка, то ідеально підійде дитяча фотосесія на природі. Але щоб все пройшло добре і без капризів, треба дотримуватися деяких правил.

  1. Вибирайте для фотосесії день, коли на вулиці гарна погода, немає дощу і сильного поривчастого вітру. Все це може перешкодити.
  2. Одягайте дитини по погоді. Спітнілий, або, навпаки, замерзлий малюк, не зможе зобразити радість і щастя, скільки б ви його про це не просили. Якщо дитині буде не комфортно – нічого, крім сліз і капризів, ви не досягнете.
  3. Приділіть увагу взуттю – воно повинно гармоніювати з одягом і підходити для місця проведення зйомки.
  4. Вибирайте одяг, який не сковує рухи. Дитині повинно бути в ній зручно, інакше ви ризикуєте виявити на знімках незадоволене кисле дитяче личко.
  5. Обов’язково попередньо подивіться місце, де планується зйомка. Дитячі фотосесії на вулиці краще проводити серед зелені і квітів, поблизу річки чи в парку.
  6. Дитину треба чимось захопити. Прості команди встати в певній позі або подивитися вдалину малюк не сприймає. Подумайте, чим можна викликати посмішку і чим можна зацікавити.

Позитивні сторони зйомки на природі очевидні. Не потрібно підбирати декорації і піклуватися про навколишній антураж – природа створює прекрасні пейзажі, де малюк виглядає природно. У кожну пору року можна знайти багато чудових ідей і створити неповторні образи дитині, що в приміщенні не можливо. Крім того, на природі будь-який малюк почуває себе більш розкуто, ніж в студії, і його можна зайняти багатьма цікавими речами. Малюк може погодувати голубів, поплескатись у воді, позбирати свіжі квіти або повалятися на травичці – а фотограф все це збереже на фотографіях, щоб у вас залишились на пам’ять найприємніші миті життя своєї дитини.

Організація та зйомка дитячих фотосесій на природі для мене завжди були одним з улюблених напрямків зйомки. Діти в незалежності від віку дуже яскраво і щиро виявляють свої емоції: любов, радість, смуток, печаль, захоплення. Тому знімки з малюками завжди виходять зворушливими, живими та справжніми.

Залишились питання? Напишіть нам!

    Щоб замовити сімейну фотосесію достатньо просто подзвонити або написати:

    Viber: +38(095)-007-15-12
    тел.:   +38(097)-707-68-42

    Подарунковий сертифікат на сімейну фотосесію

    Хочете оформити сертифікат на фотосесію?

    • Подарунковий сертифікат на фотосесію:

    Ви можете оформити будь-який обраний Вами пакет на подарунок своїм близьким, рідним і друзям. Для цього Вам треба обрати пакет зйомки та повідомити мене про це.

    Сертифікат діє протягом 1-го року з моменту вручення. Щасливий власник сертифікату може сам обрати стиль зйомки, як він захоче. Оформляється він у вигляді прозорих акрилових карток та конверт з оксамиту. Колір конвертів можна обрати на свій смак.