fbpx

VOLODYMYR GERASYMCHUK

VOLODYMYR GERASYMCHUK

Menu
11 переваг проведення весільної фотосесії не в день весілля.

11 переваг проведення весільної фотосесії не в день весілля.

Back to blog list

Ніхто не стане сперечатися з тим, що у молодят в день весілля дуже багато справ. Тому логічно постаратися максимально розвантажити їх і перенести щось з обов’язкової програми на інший час. Один з актуальних способів це зробити — влаштувати весільну фотосесію перед або після дня весілля. «Але це величезна кількість мінусів!» — скажете ви.

Чому наречені не хочуть влаштовувати весільну фотосесію в інший день:

  • МАКІЯЖ ДОВЕДЕТЬСЯ РОБИТИ ДВІЧІ.
    Здається, що це додаткові витрати. Але ж всі наречені роблять пробний макіяж! Його виконання можна приурочити до передвесільної зйомки.
  • ДОВЕДЕТЬСЯ ВИТРАЧАТИ ДОДАТКОВИЙ ЧАС.
    Це той же час, який ви витратите в день весілля. Але, зате вам нікуди не потрібно поспішати! Часто наречені хочуть приділити більше уваги фотозйомці, але накритий стіл і зголоднілі гості чекати не будуть.
  • НАРЕЧЕНИЙ ПОБАЧИТЬ СУКНЮ ДО ВЕСІЛЛЯ.
    По-перше, якщо романтично оформити фотосесію і перейнятися моментом, то ви зможете зняти приголомшливо емоційні фото нареченого, який вперше зможе побачити свою наречену у весільній сукні. Якщо ж ви шануєте традиції та ні в якому разі не хочете, щоб наречений бачив вас у весільній сукні, влаштуйте фотосесію вже одруженими! Я не одноразово робив весільні фотосесії перед весіллям і жодна з тих пар, які не це погодились (а більшість з них самі того хотіли) за 6 років не розлучились)))
  • МОЖНА ЗАБРУДНИТИ СУКНЮ.
    Щоб вас це не бентежило, можна, як і в попередньому випадку, влаштувати післявесільну фотосесію. Або провести зйомку заздалегідь, щоб до весільного дня встигнути здати в хімчистку весільну сукню.

11 переваг проведення весільної фотосесії не в день весілля.

  • НЕМАЄ ХВИЛЮВАННЯ.
    У весільний день ви все одно будете постійно думати про те, що ви щось не встигли, не зробили, забули… При проведенні окремої фотосесії ви зможете присвятити себе тільки цього моменту.
  • МОЖНА ВГАДАТИ З ПОГОДОЮ.
    Фотосесія, яка не залежить від дня весілля, вийде з ідеальним світом, погоди та настрою. Адже при форс-мажорних обставинах перенести зйомку на інший день цілком можливо.

Весільні фото

  • ЧУДОВА РЕПЕТИЦІЯ ПЕРЕД ВЕСІЛЬНИМ ДНЕМ.
    Ви точно будете знати, як зачіска і макіяж буде виглядати на фото, чи зручно вам в нових туфельках і чи не сповзають весільні панчохи.
  • МЕНШЕ ТИСКУ В ДЕНЬ ВЕСІЛЛЯ.
    Весільна фотосесія — приємне проведення часу, який забере багато часу і змусить вас втомитись. Як що ви не будете витрачати декілька годин на весільну фотосесію, ви зможете зберегти заряд енергії та настрій для того що б поділитись ними зі своїми близькими, друзями та для зворушливих моментів свого весільного дня!
  • Є МОЖЛИВІСТЬ НАВЧИТИСЯ ПОЗУВАТИ.
    Така проблема є у всіх наречених. На мою думку, деякі наречені взагалі не розуміють, що від них хочуть. Так що приділіть час, щоб розслабитися і рухатися так, як хочеться.
  • СЛАЙД-ШОУ У ДЕНЬ ВЕСІЛЛЯ.
    Підготувавши фото до весілля, ви зможете показати їх на банкеті, що стане приємною і цікавою частиною весільного дня.
  • ВИ РОЗНОСИТЕ ВЕСІЛЬНЕ ВЗУТТЯ.
    Без коментарів. (хоча, як що фотосесія буде проходити десь в горах то там краще взути щось комфортне)
  • ВИ ЗМОЖЕТЕ ВИБРАТИ НАЙКРАЩИЙ ЧАС ДНЯ ДЛЯ ЗЙОМКИ.
    Найкращий час для фото — рано вранці або ввечері. Хіба у весільний день ви зможете собі дозволити вибрати час, коли найкращий світло, наприклад, в 17 годин?

Весільна фотосесія Бакота

  • ВИ ПРОЯВИТЕ ПОВАГУ ДО ГОСТЕЙ.
    На багатьох весіллях, де я був, для мене самим дурним здавався такий момент: гостей садять у машини, возять по всьому місту, гості чекають, поки сфотографують нареченого з нареченою. На місці нареченої мені було б навіть ніяково позувати, коли на мене дивиться натовп людей і мріє швидше сісти за стіл. А ще це додаткові невиправдані витрати на зайві години оренди транспорту! Або куди діватись гостям, як що вони прийшли в церкву на 13:00, а ресторан на 17:00, коли в цей час молодята пішли на фотосесію.
  • ВИ ЗМОЖЕТЕ ВИЇХАТИ ДАЛЕКО-ДАЛЕКО!
    Влаштуйте фотосесію в іншому місті або виїжджайте на природу! Хто може в день весілля дозволити собі виїхати навіть за 70 км від місця свята?

весілля в стилі бохо

  • В ДЕНЬ ВЕСІЛЛЯ ВИ ЗМОЖЕТЕ ВИСПАТИСЯ!
    Для тих, у кого розпис рано, цей варіант — порятунок! Щиро викликають співчуття наречені, яким у свій найщасливіший день доводиться вставати на світанку о 5 годині. Фотосесія в не весільний день подарує пару додаткових годин сну, які будуть для вас безцінними!До речі, передвесільна і післявесільна фотосесія молодят не виключають веселі фотосесії з друзями та рідними на банкеті. Спеціально для цього ви можете організувати фотозону з кумедними аксесуарами.

весільна фотозона

А тут ви можете подивитись серії зняті після весілля:

Миколай та Олена

Андрій та Тетяна

Анастасія та Олег

Залишились питання? Напишіть нам!

    Щоб забронювати свою дату на весілля достатньо просто подзвонити або написати:

    Viber: +38(095)-007-15-12
    тел.:   +38(097)-707-68-42

    0 comments

    Here is no comments for now.

    Leave a reply