fbpx

VOLODYMYR GERASYMCHUK

VOLODYMYR GERASYMCHUK

Menu
Весілля в стилі бохо.

Весілля в стилі бохо.

Back to blog list

Весілля в стилі бохо або богемний шик.

Головна мета цього стилюпоєднати цікаві образи з різних епох історії, а також культур, максимально підкреслити поєднання з природою, показати легку невимушеність. Це й стиль дає простір вам для найсміливіших творчих експериментів. Бохоце дуже не простий стиль

Вибір місця для проведення весілля

Краще організовувати весілля в стилі бохо влітку, а також в теплі дні пізньої осені або ранньої осені, через те, що в цей час ви зможете одягти відповідний стилю легкий одяг, і навколишня зелень вам допоможе задати потрібний настрій.

весілля в стилі бохо

Ідеально, якщо вам вдасться організувати виїзну церемонію на березі моря або озера, у квітучому саду, красивому парку, на лісовій галявині. В такому випадку вам потрібно передбачити можливість розкинути тематично прикрашений намет, який зможе приховати від дощу або палючого сонця, а також стане прекрасним фоном для фото. Іншим відмінним варіантом можуть стати всілякі нестандартні майданчики, наприклад, мисливські будиночки, прикрашені відповідним декором, заміські будинки зі старими меблями.

Основні принципи стилістики та оформлення інтер’єру

При оформленні залу, шатра або просто галявини, варто дотримуватися основних принципів стилю бохо. Асиметрія вітається в будь-яких проявах. Так, столи для гостей можуть бути різними як за формою, так і за варіантом оформлення: одні можуть бути прямокутні з високими квітковими композиціями, інші – круглі, з низькими букетами. Головне – зробити акцент на столі нареченого і нареченої.

Столи на приклад можна застелити різнокольоровими тканинами з великою кількістю шарів. Доповнити і відтінити їх допоможуть контрастні серветки, прикраси у вигляді гірлянд з плюща, витких квітів, вантажні свічники, антикварні статуетки, вазочки з різнокольорового скла. Потерті, «постарілі» стільці можна красиво перев’язати мотузкою. Гілки навколишніх дерев варто прикрасити стрічками, квітами, декоративними клітками для птахів, паперовими або справжніми ліхтариками. Колоритно доповнити невимушену атмосферу, а також привнести нотку комфорту зможуть милі хенд-мейдові подушки з яскравими візерунками, килими і ковдри в стилі печворк, кольорові шалі та хустки, сільські мереживні серветки.

Квіткові мотиви – важливий елемент стилю бохо. На весільних столах добре виглядатимуть нестандартні квіткові букети, які можна розставляти досить щедро. Для їх складання підійдуть сухоцвіти, польові квіти, трави, гілочки, жолуді, каштани, пташина пір’їна. Оригінально виглядають композиції, в яких деякі рослини покриті золотистою або сріблястою фарбою. При складанні букетів пам’ятайте, що для даного стилю бажані асиметричні, неправильні форми.

Весілля в стилі бохо

Не забудьте також про ще один важливий елемент декору – освітлення, яке має підтримувати настрій весілля, робити його яскравим, веселим та романтичним. Для освітлення весільної урочистості у вечірній час ви можете підготувати свічки, гасові та масляні лампи, стилізовані під старовину ліхтарі.

Поліграфія

Запрошення, картки розсадження гостей для весілля бохо можуть бути неформальними і яскравими. Виконані з різних матеріалів, вони можуть бути доповнені різними декоративними елементами: стрічками, шнурками, гілочками, пір’ям, етнічними візерунками. Підписувати запрошення і посадкові картки бажано від руки.

Запрошення на ваше весілля можуть бути запечатані в незвичайний конверт, наприклад, «мереживний». Замість конвертів можна використовувати мішечки, виконані з тканини в клітинку, прикрашеної намистинками та перев’язані яскравими стрічками.

весільна поліграфія в стилі бохо

Образ нареченого і нареченої

Наречена.

Для образу нареченої на весіллі в стилі бохо підійдуть сукні з натуральних матеріалів простих фасонів: без шлейфів, корсетів, пишних спідниць і важких тканин. Як варіант можна розглянути сукні з мережива, з завищеною талією, з приспущеними плечима, на тонких бретелях або з довгими рукавами. Також підійдуть моделі нарядів з елементами шкіри, хутра, з вишивкою бісером, бахромою, шнурівкою.
Колірна палітра весільного вбрання нареченої досить широка. Ви можете вибрати як ніжні тони (білий, бежевий, слонової кості, жовтий, блакитний, сріблястий, попелясто-рожевий, лавандовий), так і більш насичені (смарагдовий, синій). Крім того ви можете віддати перевагу сукні з тканини з квітковими, етнічними, геометричними малюнками.

образ нареченої в стилі бохо
Наречений

В образі нареченого також бажано зберігати деяку грайливу недбалість. Класичний чорний колір в одязі варто замінити на сірий, пісочний, коричневий. Замість строгих костюмів варто одягнути штани або джинси з сорочкою, на якій можна закотити рукава. Також цілком доречними будуть жилетка, підтяжки, капелюх, кепка або берет. Доповнити комплект можна за допомогою яскравої хустки на шию або принтованої краватки-метелика. З взуття перевагу варто віддати комфортним моделям, наприклад, кросівкам, кедам, мокасинам. Головне, щоб в обраному вбранні наречений відчував свободу і зручність. При цьому образ нареченого і нареченої повинні гармоніювати один з одним.

образ нареченого в стилі бохо

Якщо прислухатись до порад і грамотно продумати всі елементи урочистості, то на своєму весіллі ви зможете зануритися в дивовижну атмосферу стилю бохо, насолодитись співом птахів і відчути себе частинкою природи.

Залишились питання? Напишіть нам!

    Щоб забронювати свою дату на весілля достатньо просто подзвонити або написати:

    Viber: +38(095)-007-15-12
    тел.:   +38(097)-707-68-42

    0 comments

    Here is no comments for now.

    Leave a reply